froga objavljeno: 17. svibanj 2007. Dijeli objavljeno: 17. svibanj 2007. Evo mene zanima ako mi netko može odgovoriti, koje sve papire po novom zakonu treba sakupiti za dobivanje lokacijske dozvole i koliko to sve košta konkretno, otprilike: Za kuću od 20 kv.sagrađenu 1973.god, sa nacrtom arhitekta Dograđivanu prije 2 god. u fušu, bez ikakvih papira na 60 kv.( 20 kv.podrum). Ima struju,kanalizacije nema, voda ne može ni doć. Napravljena u fušu septička. Nije upisana u zemljišne knjige( gruntovno)-samo zemljište jest, na koje postoji vl.list. Koje papire trebam i koliko love? Znam da se sigurno može nabaviti lokacijska naknadno, samo je pitanje kako i how much? Hvala na odgovoru!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 31. svibanj 2007. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2007. za početak pročitajte prijedlog novog zakona Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.