Jump to content

otac traži savjet


irio

Preporučene objave

ako dijete ima dvije godine iživi u vanbračnoj zajednici ,znači s majkom i njenim roditeljima a otac traži više prava na viđanje svog djeteta koje je priznao i plača uredno alimentaciju.Dosada je mogao imati po dva puta tjedno po dva sata i svaki drugi vikend dva sata jer je djeta bilo malo i trebalo je biti s majkom_zanima me dali sada kad je veče imam pravo na više vremena s njim i kako to postići, sve do sada se riješavalo preko centra pa me zanima ako se majka protivi tome kako dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da ja sam se malo raspitao i znam da imam pravo na ta ali želim to riješiti na lijepi način,nisam se htio prepucavati preko suda _dijete nije krivo što postoji a želim sudjelovati u njegovom životu i volim ga. sad je veći i sve više razumije ,kako se postaviti u czss da konačno to riješim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u CZSS-u si već postavljen kao mrzitelj i zlostavljač žena, tu ti nema pomoći. Činjenica da je djete malo ne znači da treba provoditi više vremena s majkom (koja to studija potvrđuje taj stav). Nema lijepog načina ako gospođa nije sama pokazala inicijativu. Dakle sud, žalba, sud, žalba....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mislim da me ne doživljavaju na taj način,barem se nadam jer sam do sada stvarno želio samo najbolje dajem i više nego zakonski trebabm,po papirima jer djete bez obzira što sam ga priznao nema još ni moje prezime_recite vi sad sve što si bolji gore prolaziš,majka je bila maloljetna kad se sve to dogodilo i ja da sam bio gad mogao sam jednostavno bježati od toga i tvrditi suprotno. ne ja sam dokazao očinstvo,nudio sva riješenja a sad mi ostaje samo moliti da viđam više dijete. ispada na kraju da sam otac dok plačam alimentaciju ,kako bi se vi postavili na mom mjestu?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dijete i ne mora imati vaše prezime da biste mu bili otac ili biološki otac. Da otac niste, ne bi vas nitko ni teretio očinskim obvezama, niti biste imali kakva prava. Nije upitno što je u redu ili nije, u takvim stvarima je rijetko što u redu i rijetki su primjeri kada se ljudi uspiju lijepo dogovoriti o svemu, prezimenu, novcima, viđanju, odgoju i blabla. Imate pravo svako određeno vrijeme zatražiti izmjene u viđanju djeteta jer dijete evidentno raste, a njegove se potrebe mijenjaju. A nažalost, kad dogovor ne pali, ostaju samo pisanja, dopisivanja, centar, sud i sl.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija