Jump to content

odvjetnik/ca


rona

Preporučene objave

pozdrav

 

buduci da pravila foruma ne dozvoljavaju trazenje kvalitetnih odvjetnika/ca na forumu, necu tu vise pokusavati, vec bih molila da li bi me netko mogao uputiti kako pronaci provjereno dobrog/u odvjetnicu.

 

npr., kad kupujem neki proizvod, mogu na internetu pronaci podatke o tome proizvodu. sad bih kupila odvjetnicke usluge, pa me zanima kako da nadem one kvalitetne. da li negdje postoji neki sajt na kojem je popis odvjetnika/ca koje se bave obiteljskim, s tim da bi bilo zgodno da je popis popunjen i s npr. brojem parnica, dobivenih, izgubljenih itd itd.

 

buduci da situacija sama po sebi jednostavno nije blistava, nikako si ne mogu dozvoliti kupovanje macka u vreci, pa bih zaista bila zahvalna na savjetu.

 

lijep pozdrav

 

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Takve podatke nećete naći, pa vam savjetujem da da pokušate na drugi način - npr. da osatvite E-mail da vam netko savjetzuje odvjetnika u vašem mjestu ili blizini, a za kojeg ta sooba smatra da je dobar u nečem. Tako nećete prekršiti pravila foruma, neće biti reklamiranja odvjetnika, a vi imate mogućnost dobiti mišljenje drugih kolega o tome koji je odvjetnik dobar u nečem

 

Ostaje i druga, ponešto primitivnija (i nepouzdanija) metoda, a to je da vidite koji automobil odvjetnik vozi pa preko toga ocjenite njegovu zaradu i rad :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija