Jump to content

molim ,pravni savjet!!!-zabrinuta sestra


anonimno

Preporučene objave

Trebate prije svega reći kakve su ozljede bile teške ili lake (za lake se progon vrši po privatnoj tužbi) . Potom ako znate, za koje se uopće kazneno djelo prijavljuje maloljetnik (ili se možda radi o prekršajnoj prijavi) jer se može raditi i o nasilničkom ponašanju.

 

Sve u svemu kako se radi o maloljetnicima mogući su pozivi od Centra za socijalnu skrb, poziv od prekršajnog suda i eventualno kazneni postupak ako se utvrdi postojanje kaznenog djela.

Sankcije za maloljetnike nisu velike (osim ako je baš bilo ekstremne brutalnosti koja bi završila u "24 sata")

Više informacija bi koristilo za detaljnije pojašnjenje

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala na odgovoru.evo ,ne znam koja je prijava posrijedi,pokušali smo razgovarati,jer se poznajemo,no nisu mi rekli o ćemu se radi.djeca imaju 15 i nepunih 17g ,u naguravanju bilo je nezg.udaraca,u spolovilo-hematomna podr.curic.spol.-nogetanje preko drugih,s grozmnim posljedicama.neznam što da radim.sve je bilo u afektu a rezultat izol.i ruganja,dvije curice su se sukobile i brat došao u obranu.nije nikog udario.,ali tvrde da je on pomogao sestrida ona zada udarce.to nije istina ali radi se o grupi djece koja su se zajedno okrenula protiv njih dvoje.što sad.tko može ćuti njihovu stranu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija