Punto objavljeno: 29. svibanj 2007. objavljeno: 29. svibanj 2007. Dakle želim kupiti određeno zemljište, za koje uvidom u gruntovnicu vidim tko je vlasnik. Međutim kako da kontaktiram tog čovjeka? Pokušao sam preko telefonskog imenika, ali nema nikoga toga imena i prezimena u cijeloj zemlji. Pošto upis vlasništva datira iz 1980-e, moguće je da je čovjek ili umro ili odselio tko zna gdje... Kako da ga nađem? Pitao sam u gruntovnici i nemaju neki savjet. Najpametnije što je meni palo na pamet je otići u polociju ili poreznu upravu i pitati da li mi mogu naći podatke o čovkeku toga imena i prezimena - međutim skeptičan sam da mi to smiju ili žele reći. Isto tako nemam njegov MBG, negho samo ime prezime, me oca, prebivalište. Hvala vam unaprijed na bilo kojem korisnom[/u] savjetu! Citiraj
anonimno odgovoreno: 29. svibanj 2007. odgovoreno: 29. svibanj 2007. nije vam loša ideja, odite i tražite podatke, recite za što vam treba, ako imate ime oca i prijašnje prebivalište, naći će vam, morate tražiti uvjerenje o prebivalištu, to doduše ide s punomoći ili osobno, ali probajte šarmirati možda vam kažu ovako Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.