Jump to content

Buka od agregata


Cocco

Preporučene objave

Trebam vaše savjete!Imam nepodnošljive susjede koji su provalili u Gradski stan.Pošto su krali struju i ne plaćaju ju 2 godine od kako su provalili Elektra im je prerezala kabel.Pametnjakovići su se snašli i dovukli nekakav agregat za struju koji uredno pale iza 22 sata i koji toliko buči da ne možemo spavati.Stalno zovemo policiju i oni trenutno ugase agregat ali ga ovi ponovno upale.Nikada nisu dobili nikakvu prekršajnu prijavu za to a policija je dolazila preko 10 puta jer krše javni red i mir.

Što da dalje poduzmem?Kome se obratiti? :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani , žao mi je da imate neuviđavne susjede koji ne poštuje niti pravo na neometan san.

 

Policija najčešće prvi puta daje žuti karton , a tek kod ponavljanja prekršaja pokaže crveni.

 

Povodom svake dojave o remećenju javnog reda i mira policijski službenici izaći će na mjesto događaja, prikupiti relevantna saznanja i ukoliko utvrde da je neka osoba svojim ponašanjem ostvarila obilježja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN br. 5/90, 47/90 i 29/94), protiv nje su ovlašteni podnijeti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom prekršajnom sudu.

 

 

 

Žalite se na neučinkovito postupanje policajca .

 

U slučajevima kada građanin smatra da su postupanjem, odnosno ne postupanjem policijskog službenika, povrijeđena njegova prava ili da je došlo do povrede zakona, u vremenu od 0 do 24 sata može podnijeti pritužbu na telefon 92 (Operativno komunikacijski centar (OKC) policijske uprave na čijem se području događaj dogodio) ili na besplatni telefon za pritužbe MUP-a RH 0800 - 0092.

Pored navedenog, građanin koji je nezadovoljan postupkom policijskog službenika može podnijeti i pisanu predstavku nadležnoj policijskoj upravi ili Ministarstvu unutarnjih poslova, koji će sukladno članku 6. Zakona o policiji ispitati navode predstavke i u roku od 30 dana dostaviti odgovor podnositelju.

 

Želim Vam odlično zdravlje i brzo rješenje problema !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija