Jump to content

savjet molim...


umorna

Preporučene objave

Molim Vas savjet oko sljedećeg...

Imam problema sa susjedima...

Njihova je zgrada iza moje spavaće sobe... Žive u prizemlju i imaju jedno dijete od 2g i jedno manje od 1g. Oni sa tom od 2g se od 8 ujutro igraju ispod mog prozora, na betonu i suncu i ne idu nigdje, a odmah do nas je prekrasna šumica... i cijelo jutro se derinjaju i svašta... a ja radim ko konj i hoću svoj mir bar jedan dan u tjednu, a šta je najgore nedjeljom je to još i ranije i glasnije...

Ne idu nigdje s tim dijetetom osim u podne, kad naravno ja ne spavam...

Šta je najgore, ovo drugo dijete počne se derati i plakati u 5 ujutro, valjda od silne topline i svega... i mama nikako da ga umiri, nego se tu i tamo počinje derati nešto, kao smiri se dosta isl. a kako tako malo dijete to može razumijeti... a to je 5h ujutro.. pa svi radimo i spavamo po noći... ja jednostavno ne znam šta da radim, bi li bilo neumjesno da im nekako dam do znanja da to nama smeta...

ja sam luda.. više... ne spavam ni noćim a ni jutrom...

pa ispaliti ću.. ne znam

pomozite neki prijedlogom. :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

osam sati ujutro nije noc i nije ni njima lako s tako malom djecom. ne znam otkud misljenje da im je svejedno sto im vlastito djete place i sto je budno u pet ujutro.

mozes popricati i objasniti im, ali to svejedno nista ne mijenja.

jos bih nadodala je je ovo silno preuvelicavanje situacije jer ni jedan normalan roditelj ne bi maltretirao svoje dijete po ovakvim vrucinama.

s naglaskom da oni nemaju izbora, imaju malu djecu koja imaju svoja prava i prema kojima imaju velike obveze, pa tako dok ti mozes otici spavati u drugu sobu ili dnevni boravak, oni ne mogu utisati dijete, ako tom dijetu u tom trenutko nesto treba, sto nije spremno, a jos manje mogu/smiju ne pustati djecu vani jer netko spava.

koje gluposti. dođe mi da se zapitam jeste li ikad imali djecu.

 

rekla bih da su cepici i tablete za spavanje jako dobar prijedlog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija