Jump to content

zakoni


tatazg

Preporučene objave

Dobar dan.

kad roditelj ne plaća alimentaciju dođe mu ovrha na redovita primanja,a kad drugi roditrlj ne daje djete na viđenje ili druženje s drugim roditeljem tad nema ovrhe a kamoli kamate.

kako majku natjerat da da dijete?

Czss ima nazdzor a opet njoj idu na ruku ,"kad majka bude spremna dat će djete" a to ce bit nikad.jel ima neki drugi način da se to rješi s obzirom da czss niš ne rješava

HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čuj! Ja sam samo podnescima i zahtjevima za intervencijom u Centru rješavao problem. Svaki puta poziv na razgovor ili eventualna prijetnja Centra sa ovrhom donijela je kod mene rezultate. Potrebno ju je na svaki način diskreditirati u tom slučaju, pa čak i preko djetetovog pedijatra. Nikakvo nasilje ne pomaže, već samo strpljenje, za koju moram priznati da je i meni na izmaku, ali ipak još guram i mučim se! U slučaju nezainteresiranosti centra, treba pismenim putem obavjestiti državnog pravobranitelja za dijete, moraju nešto poduzeti, vidjet ćeš,

 

Adresa:

 

Ul. Andrije Hebranga 4/1

10000 Zagreb

 

tel. 01 / 4929 669

01/ 4921 278

fax 01 / 4921 277

 

sretno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Naravno da bi bilo dobro regulirati na način koji ste rekli, jer ste inače u poziciji "po dogovoru", a to može ispasti svakako. Predhodni slučaj je problem,viđanja djeteta unatoč papirima czss-a a uz očekivanje pravomoćnosti. Dakle, i uz te papire ćete naići na slučajeve da se susreti odvijaju neuredno odnosno bivaju branjeni. Bez sudske odluke se možete pozivati na pravo djeteta (i svoje), a uz taj na odluku u konkretnom slučaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam ja rješenje ali ga se ne poštiva.na sud ponovno nisam išao,za sada,jer sam mislio da če nadzor czss ipak nešto poduzet,ali ništa od toga.niti više nisam siguran kojie su dužnosti tog nadzora kad od sveg navedenog u rješenju možda se jedna stavka provodi.jel netko imao iskustvo sa nadzorom nad roditeljskom skrbi?j

osoba koja je odabrana za nadzor ide majci na ruku jer "moraju očevi shvatit da je majka ugrožena što svoje djete mora djelit sa ocem".A očeve tko pita dal su oni ugroženi što nemogu vidjet svoje djete 6mj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerujem kako je svakom savršeno jasno da je takav stav djelatnika czss-a abnormalan i apsolutno nema veze s ikakvim dobrom za dijete.

Nemojte odustajati jer se vrijeme vratiti neće, a što ga više protekne, šteta i gubitak su veći.

Pismeno protestirajte na takve odgovore, navedite ime i prezime osobe. Područnom czss-u, ali ne samo njima, jer ni područni nije Bog nad Bogovima, pravobraniteljici za djecu, redom dalje.

Na žalost, nemojte očekivati da će inertne babetine odreagirati jer će najednom ostati zainteresirane, tamo su mnogi ljudi koji rade jer rade reda radi, a na štetu mnoge naše djece. Stvar za osudu, nema ni dovoljno prikladnih riječi za takve postupke, ali pokušajte uganjati da vam je dijete dotupno.

Da očevi trebaju imati razumnijevanja jer je majka ugrožena što dijeli svoje dijete s ocem: to je najgora moguće idiotarija i kretenizam, a savršen dokaz kako czss-i potpomažu kršanje prava djeteta. Ako imate rješenja, ništa ne poduzimaju, vaša je sljedeća adresa pravobraniteljica za djecu, no bilo bi lijepo kad bi joj mogli predočiti dokaze u vidu pismenog traga kako ste tražili da se zaštite prava vašeg djeteta, a oni ne da nisu napravili ništa već objašnjavaju da to nije ni poželjno. Plus sud i malo čvršći papir.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija