Jump to content

koji postupak za preseljenje sina?


zizi

Preporučene objave

Pa pokušaj se dogovoriti sa bivšom suprugom. U toj dobi većina djece, osobito muške, odjednom dobije želju živjeti s ocem. Ima to veze i s odrastanjem, i s buntom, i time što im nedostaje otac. No to ne znači da sve završi idilično, mnogo, većina ustvari njih nakon nekog vremena se opet hoće vratiti k majci. Zato, pokušajte najprije mirno, bez spominjanja bitaka, suda i sl., neka dođe živjeti kod tebe neko vrijeme, pa ćete vidjeti kako vam to ide. Ako bude štimalo, zašto bi bila izgubljena bitka. Želje tako velikog djeteta se, ja barem mislim, uvažavaju i ne vidim zašto mu se ne bi udovoljilo želji. No, pokušajte najprije. Nije isto viđati nekoga vikendima i živjeti zajedno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

slažem se sa prethodnim vam danim odgovorom "forumaša". Obratite se Općinskom sudu tj. pokrenite parnicu radi izmjene o povjeri djeteta. Dijete sa 16 godina može već samo odlučivati i na sudu izjaviti s kime će živjeti. Ali savjetujem vam kao i prethodni forumaš, da prvo provate vikendima, dogovorom sa bivšom. Zamislite, da doseli k vama, i ustvrdite da ne može zajedno, ispasti može da ne znate brinuti, može vas tužiti bivša za zanemrivanje, svašta pomalo. Bolje i ljepše dogovorom sa bivšom i probom zajedničkog življenja. Jeste li ustvrdili STVARNI razlog vašeg sina zašto želi doseliti k vama??? U toj dobi vole manipulirati. SRETNO

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija