Jump to content

Podstanari neplatise


dehage

Preporučene objave

Posjedujem stan koji bih dao u najam, s ugovorom, placanjem poreza, medjutim strah me je sto ako podstanari nakon nekog vremena prestanu placati najam, rezije ili bude neki drugi problem. Kako ih se rijestit znajuci kakav nam je prvosudni sistem. Ja sam za to da placam sve dadzbine drzavi, ali isto tako da mi drzava zauzvrat nudi sigurnost. Molim savjet kako izbjeci probleme. Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zašto ste tako pesimistični? kod bilo kakvog sklapanja ugovora postoji rizik od nepoštivanja odredbi ugovornih strana. zato se u ugovoru točno navedu moguće situacije, koje sve točno račune plaćaju stanari, koliku stanarinu, tko je odgovoran za kvarove, tko ih plaća, koliko prije selidbe vam moraju reći da se sele, ... ukratko sve što vam padne na pamet da bi moglo biti sporno. onda lijepo napišete da u slučaju nepoštivanja bilo koje odredbe ugovora slijedi tužba, itd. itd. Mislim, nisam neki stručnjak, ali ako se ugovor sastavi kako treba ne bi trebalo biti nekih velikih problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija