Jump to content

tučnjava-komplicirano


d4ma

Preporučene objave

ja i frendovi u prošli ponedjeljak otišli na pivo, i došli 2 osobe i uzmu mobitel s stola. nešto promrmljaju i mi kažemo da ostavi mobitel. na šta su se oni pokupili i ošli. Kasnije dođu i kažu da ima damo(baš damo) 2 kune. Mi smo rekli da nemamo( a i zašto bi davo kad ih uopće neznamo). i oni nas čekaju vani. počnu pričat kao šta se mi kur*imo, i kasnije on mene lupi s nečim u ruci. (mislim da je imo upaljač). e od tog udarca imam mali ožiljak i imo sam 4 šava. i ništa ja počnem trčat za njim i ulovim ga i potučemo se, tek dolazi policija i ja se maknem od njega i on razbije veći svjetleći reklamni stup od neke firme. i u srijedu neki njegovi likovi mene pretuku. bilo ih je 6,7 osoba (imaju preko 25 godina) i od toga što si mi oni napravili imam slomljen nos i pun sam plavica. i tu tučnjavu nisam prijavio policiji ali sam bio u bolnici.

i čuo sam da ti likovi mene opet traže!

 

zanimaju me moja prava!

unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

jadan ti,bratu su mi na kucnom pragu razbili nos prstenom bez veze vratil se nakon 8 godina iz njemacke.i eto srece domaci terminatori na terenu ko mi ne pase po faci udri,moto i zivotni eliksir nasih mladih ljudi...bolnica 2 tjedna i tuzba i sta je na kraju izaslo tip je 2 dana poslje brata mi opet glupost napravio...radi se da je stvarno lud...lakse i njeznije su kazne.posjecuje ludnicu da dobije ludacku knjizicu i to je to...nasa zastita naroda.u hrvatskoj je na nuli!!!policija je-bez komentara..sudenje proslo...sad je vec 1,5 godina prosla i cekamo cekamo cekamo cekamo.......odvjetnik ceka ceka ceka ceka...................................................................................i nista.kad se pita odgovor arogantan....a sta vi mislite cekajte...cekajte......i tako su zrtve na kraju krivci...cica mica gotova je prica... :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija