Jump to content

Molim odgovor - raspolaganje nekretninama - roditelji


Lili_jj

Preporučene objave

Molim Vas da mi netko odgovori na slijedecih par pitanja. Znaci moja situacija je da su moji roditelji koji su jos zivi i zdravi prepisali cijelu kucu na moru na moju sestru 1/1. Da li ja imam pravo neke žalbe, da li mogu tražiti dio te kuće kad mi roditelji umru ili je to sad skroz njeno? Da li roditelji dok su živi imaju pravo raspolagati sa svojom nekretninom kako hoće (darovati, prodati...) i da mi djeca nemamo pravo prigovora. :-D:-o8-):-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Shvacajuci ovo kao divnu zafrkanciju ponajvise zbog zadnjeg pitanja i svih smajlica, preporucam gdjici Lili_jj da hitno spremi roditelje u zutu kucicu jer su se usudili, bezobraznici obicni, raspolagati svojom nekretninom za zivota sukladno Ustavu i ZV-u...

 

Tko je toliki bezobrazluk jos vidio???

 

Poznato je, naime, da samo odrasli ljudi BEZ djece smiju prodavati svoje nekretnine ili ih darovati (po mogucnosti rodbini)... :smijeh::smijeh::smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otac je kćeri darovao svoj suvlasnicki dio stana (javn.biljez ovjerio) i to 1/2, ali kćer iz neznanja nije to provela u z.k., i umro otac, ostavinska...bla,bla,..i taj je dio normalno bio u ostav.masi...rjesenje o nasljedivanju pravomocno, ovo sve uvedeno u z.k. ulosku... i sad problem, sto sada moze kcer?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija