Jump to content

Ljubomir Čučić oteo djecu!


fikus

Preporučene objave

Ma evo živo me zanima, s obzirom da ni moje sudsko rješenje nije pravomoćno, da se vjerojatno i to može "legalno" uraditi, a da se ne snose nikakve pravne posljedice! Hoćemo li imati epidemiju otmice svoje vlastite djece? Možda sam i ja trebao tim putem, vjerojatno bi me sin zapamtio kao "tatu", ali bi izgubio mamu! To ne bi bilo pametno, ali da li se to legalno može?? Magali Boers više vjerojatno nikada više neće vidjeti svoje djevojčice, jer je zakon sada na strani oca-državnog dužnosnika ili bivšeg! Apsurd našeg sudstva i zakona!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jadna djeca ! A zašto se Vi tome svemu čudite od strane našeg pravosuđa? Ja se ne čudim. Npr. kod nas je olakotnim sud cijenio okolnost nečije uzorne obitelji (ubio dvije djevojke na cesti ali potiče iz ugledne obitelji). Umjesto da je to sud cijenio otegotnim, jer je trebao biti uzor, sud je to cijenio olakotnom okolnosti.

Takvih primjera je milijun. Osobito neriješenih predmeta. Nema se tu šta reći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Djevojčice su konačno kod majke, a moram priznati da sam i ja strepio za njih, kao što strepim i za svoje dijete! Djevojčice trebaju majku i stabilnog oca, a ne jednu histeričnu budalu i to od ososbe koja je još zastupala i jedan narod u stranoj zemlji! Ma strašno! Kakvu sliku taj čovjek prikazuje o našoj zemlji?

 

bigfoot je napisao:

Opet nisi u pravu fikus, osim.....ako te slučajno nije zahvatio napad inteligencije - pa si ironičan....

 

Ako fakat nisam u pravu, onda smo mi svi Hrvati jezivi monstrumi poput ovog Čurčića! Ako je Magali pametna, ni u kojem slučaju mu ne bi trebala dati više djevojčice! Stvarno se pokazao kao sirovina i primitivac...

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Žalosno je ovo što je on učinio.I sama potječem iz nesretne obitelji.Iako sam samostalna i imam 23 godine još uvijek se bojim svoga oca.Ima isti karakter kao i Čurčić.Samo, ne daj Bože, da ih to obilježi za cijeli život kao mene.Takvim ljudima treba zabraniti da uopće imaju djecu.Otac koji voli svoje djete ne bi to napravio.Mislim da on želi dokazati nešto s tim što je napravio.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jest prošlo par dana od zadnje objave, ali ne mogu se suzdržati, baš čitam jutros članak o psihološkim stanjima narečenog Čučića...Koja je nesreća imati takvog čovjeka za muža i oca / ali ima i takvih psihički bolesnih žena a to je onda gore.:-x

Strašno je kako se ponašao prema ženi, još i ako su to djeca morala gledati...eto i mojoj kolegici neku noć muž prijetio i derao se na nju da je kurva a sve je to gledao njihov sin...mali je totalno ufrasiran

Najgorje je što postupci dugo traju, a ti si nemoćan, jer zakon još uvijek u većini slučajeva više štiti napadača :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija