Jump to content

Odgovornost d.o.o.-a


odaiko

Preporučene objave

Postoji li u nasoj ultrapravednoj drzavi zakon po kojemu pravna osoba ima barem minimalne obaveze?

 

Prica ide ovako, dodjem u web studio, predocim im razradjene potrebe projekta u kojima su definirani svi potrebni djelovi i uputim ih na postojeci web da vide detaljnije primjere koja je kolicina podataka po modulima u pitanju. Nedugo zatim, dobijem ponudu koju prihvacam i isporucujem ujedno i dodatni materijal (logotip i slicno). Nakon cca 3 mjeseca, natezanja konacno se pocne raditi, dakle ne da web pocne raditi vec se pocne raditi. Uz nesto daljnih natezanja prva verzija osvane u roku nekih mjesec dana, od kada do danas djelovi ne rade, greske u programskom djelu se rjesavaju kad operater naleti na njih, ko se uopce rijese. Nakon svakog sastanka prodje barem mjesec dana da se uopce jave, konstantno izmisljavaju nemoguce isprike, da bi nedavno trazili da se web doplati i da se placa odrzavanje koje oni u biti ne rade i koje uopce nije dogovoreno. U biti nikada nisu isporucili kompletan proizvod i sada je doslo do situacije kada ucjenjuju i obecavaju da ce podmirivanjem povecane cijene web biti u potpunoj funkciji. Iako to samo po sebi pojasnjava njihov nacin rada, cak sam i na to pristao i dogovorio da se naprave i dodatne korekcije no u njihovom vec dobrom maniru oni se uopce ne javljaju.

 

Ne preostaje mi nista drugo vec ocekivati da i nakon sljedeceg placanja web nece biti u potpunosti funkcionalan i samim tim ispravan. Gubike vremena telefoniranja i uzaludnih sastanaka, nemogucnost da se web koristi za zaradu kako bi trebalo, stvara enormne troskove i jedino rjesenje mi je da nadjem novi web studio sto ujedno znaci i nove troskove.

 

Ima li ljeka protiv takvih ucjenjivaca i pravnih osoba za koje poslovna etika ne postoji?

 

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija