Jump to content

oduzimanje vozacke bez ikakvih papira - pomoc


blue_

Preporučene objave

naime, prije 3 mjeseca su me zaustavili, ponudili alkotest, rekla budem jer nista nisam pila. nakon toga mi dreger nisu pokazali, i poslali su me u auto, vratila sam se do njihovog vozila i pitala dal smijem vidjeti sto se pise u zapisnik, otresli su se na mene i stjerali me u moj auto. nakon toga su mi vratili prometnu bez vozacke, i rekli da za 72h moram doc po vozacku, a frendici koja je bila sa mnom su nalozili da mora vozit moj auto na osnovi osobne iskaznice(nije imala vozacku). nista nisam potpisala, nista nisam vidjela nit zapisnik, nit nalog nit sam dobila potvrdu o oduzimanju vozacke. kad sam dosla po vozacku su mi rekla da moram tocno nakon 72h doc po vozacku, sto je bilo u 1.45 ujutro. onda su mi rekli da cu rjesenje i prekrsajni nalog dobit postom, sto se nije desilo, i sad odjednom dobivam poziv za oduzimanje vozacke.

kako je to moguce?

zar ne bi trebala dobit rjesenje i prekrsajni nalog da znam bar za sto me se tereti?

 

hvala na pomoci!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zato sto mi je njihov nacelnik rekao da lazem i da nemam pravo dovodit u pitanje tako jednu "uglednu instituciju" i nek cekam rjesenje.

 

takve stvari ljudi koji nisu upuceni u pravne situacije ne znaju, a ja nisam upucena i ne znam da sam se mogla zalit unutarnjoj kontroli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eto,i dalje se mozes zaliti unutanjoj kontroli,osim toga nacelnik policijske postaje ti nema pravo reci da lazes,njegova je dusznost da od tebe zaprimi primjedbu na nesavjesno ponasanje djelatnika,,,ili da ovlasti osobu u rangu ispod svoje funkcije,obicno je to onda njegov zamjenik.

u svakom slucaju,bilo kakava primjedba se podnosi u pisanom obliku i salje se preporuceno ili odnese direktno u expedit gdje dobijes broj pod kojim je spis zaprimljen.

U roku od 30 dana su ti duzni odgovoriti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija