Jump to content

Ovrha


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav!

 

Ovako, imam jedan problem, zapravo više njih ali za sad ću objasni samo taj jedan jeli mi je puno hitniji. Radi se o računu za mobitel koji sam ja uzeo za svoga oca još prije 2 god. na pretplatu 12 mjeseci i to na svoje ime. On je redovno plaćao račune nekoliko mjeseci i vjerojatno pred istekom ugovora nije platio zadnji mjesec, dva ili više, ne znam. Uglavnom, nedavno mi je stigla ovrha sa suda radi naplate potraživanja ovrhovoditelja u iznosu od 1.112kn, gdje glavnica iznosi samo 650kn + 200kn kamate i 461kn sudskih troškova.

E sad mene zanima da li ja ikako mogu smanjit sudske troškove i da li mogu ikako izbjeći kamate? Roditelji su mi umrli prije god. dana tako da za te račune ja nisam znao. Radim tek nekoliko mjeseci u skladištu i nije da mi novac pada sa neba, tako da mi nije lako izdvojiti toliku svotu novaca uz 1000kn režija mjesečno, i još imam stan od roditelja na otplatu.

Molim vas ako itko ima sličnih iskustva da mi objasni što treba napraviti da bi se smanjili sudski troškovi, ako je moguće ili nekako izbjeći kamate. Ja bi glavnicu nekako uspio platiti samo da ostalo nekako mogu izbjeći.

 

Hvala

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija