Jump to content

hvala notarici


mandarina

Preporučene objave

Evo najprije hvala - jednoj osobi koju već dugo pratim - sa njenim dobrim savjetima.

Sve je to meni ok - ali te iste nekretnine u - k.o. zemljišnjim knjigama i danas još manje vrijede - možda ali samo možda će nešto vrijediti za 100 godina, vjerute mi nije to Istra. E sada što to znači da je kvadratura ista - tako je to danas bilo objašnjeno mom ocu - znači li to da će mi se obračunati kvadratura na selu isto ko u centru - ha ha ha - i još jedno malo pitanjce notarici - dali je bilo moguće birati JB - a ne da mi ga odredi Općina Dubrava - u Centru???

Eto puno hvala notarici na njenim savjetima - ja znam nešto - ali samo od svega pomalo - pa mi to puno znači - normalno - došlo je do onog što sam i predvidjela - močni notar - je normalno rekao - poslat će vještaka -normalno na trošak mog oca - penzića, pa ću sada pokušat sve to stopirat.

Zanima me samo još jedno dali je moguće taj njen moćni iznos od 3.000,-- kuna pa na dalje platiti u ratama ili ne - jer moj otac to silno želi sam platiti kako nas djecu ne bi opteretio -a s mirovinom od 1.300,-- kuna ni ja ne znam kako - pa me zanima mogu li kao punomoćnik dogovoriti neke rate ili - da na kraju krajeva ja uskoćim a da to on ne zna.

Eto unaprijed se zahvaljujem na dobrim savjetima

i sve Vas lijepo pozdravljam. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na dodjelu bilježnika niste mogli utjecati, jer njih određuje sud po abecednom redu.

Dobro ste zaključili, nekretnina na selu nema istu vrijednost kao i centru.

Ovih cca 3.000,00 kn određuje se za iznos imovine od oko 38.000,00 eura. Vi sami najbolje znate da da li vaša ostavina toliko vrijedi ili ne.

Koliko je meni poznato, jb su ovlašteni zahtijevati naplatu cijelog iznosa odmah. Ali naravno da je jb u interesu i da stranke budu zadovoljne. Zamolite jb za plaćanje po ratama, objasnite situaciju, možda vam uspije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E, sorry što upadam u ovu spiku

prije određenog vremena sam vodila kao punomoćnik kod jb neku ostavinu za moju tetu, žena isto nelma love, ali uspjela sam sa jb dogovoriti smanjene iznosa, jer kad je rekla koliko trebam platiti, ja sam samo raširila oči.. izvadila sam sliku kuće i okućnice, uglavnom kad je jb vidjela da je to tako ruševno, uspjele smo se dogovoriti.. i plaćanje na rate

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija