ivanhoe objavljeno: 15. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 15. listopad 2007. Poštovani, uskoro ću dobiti vodu do kuće, ali šta se dešava, firma koja je zadužena za vodu, uvjetuje da se mora ugrađivat brojila u betonske šatove, koje prodaje njihov kooperant, dok se pvc šahtovi koji se koriste u cijeloj Europi ne smiju postavljat. Molim Vas da mi javite imaju li za to pravne osnove,jer ako nemaju, rado bi im to stavio na papir i pokazao, naročito ako postoji zakon koji to određuje. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. ivanhoe, naslov poruke ne smije biti veci od 6 rijeci. Procitati pravila foruma. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanhoe odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. oprostite, sad znam i hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 15. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. Jos jedna uputa: za jedno pitanje - jedna tema. Ajmo opet na pravila foruma. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanhoe odgovoreno: 15. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 15. listopad 2007. hoce li mi netko pomoci u svezi ove stvari??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanhoe odgovoreno: 17. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. pa zar nitko nezna nista o ovome?!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.