kruna objavljeno: 17. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 17. listopad 2007. Da li moram polagati državni stručni ispit ako imam 10 godina radnog iskustva na istom radnom mjestu u JLS? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
neja odgovoreno: 17. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. koliko je meni poznato moraš, iako onda postoji neka razlika.. u pravilu ga polažu vježbenici na probnom radu, ali i oni koji su primljeni u državnu službu kao "pravi" tj. koji nisu vježbenici.. imam kolegicu koja isto ima 10 god staža i sad mora dsi polagati UREDBA O OBLICIMA, NAČINIMA I UVJETIMA IZOBRAZBE DRŽAVNIH SLUŽBENIKA probaj tamo naći odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 17. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. ako ste mislili na oslobađanje od polaganja državnog stručnog ispita, za to je potrebno imati više od deset godina staža Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 17. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 17. listopad 2007. Moraš, odnosno već si vjerojatno morala. Osoba koja u vrijeme prijama u državnu službu ima u odgovarajućoj struci radni staž duži od vremena određenog za vježbenički staž, ali nema položen državni stručni ispit, ne prima se u državnu službu u svojstvu vježbenika, ali je dužna u roku od godine dana od prijama u državnu službu položiti državni stručni ispit. Državni službenici zatečeni na radu u tijelima državne uprave a koji nemaju položen državni ispit dužni su ga položiti u roku od godine dana od stupanja na snagu ove Uredbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.