Jump to content

GMP - Što i kako spremiti za ispit


pedesetdvijetek

Preporučene objave

Pa sad... da ja idem na popravak, ne bih imala ovakva pitanja nego bi ucila sve, zajedno s kazalom pojmova, popisom skracenica i CIP katalogizacijom knjiga iz kojih ucim.

 

Mislim, nit je to izvlacenje brojeva lota, pa da imas sansu za popravak svaki tjedan, nit je to neki bezvezni tecaj pa da se moze smuljati na brzinu.

 

Da sam isla na popravak, sigurno bi prekopala sve teme na legalisu a posebno one koje su vezane uz popravni ispit. Barem bi si toliko truda dala.

 

Stilovi ucenja su razliciti. Neki vise voli uciti po Klaricu pa zavirivati u Zakon, dok drugi rade suprotno. Osobno, Klarica sam stvarno detaljno ucila, a onda dopunjavala zakonom.

 

Nekako mi nije jasno ovo pitanje oko definicija. Pa prosao si / prosla ostale dijelove ispita, znas koliko se trazi. Mozda ne bi bilo lose otici poslusati par puta ispit i dobiti sliku o tome koliko treba i sto uciti.

 

Bukvalno, ako ti je pitanje smetanje posjeda, onda nije dovoljno da znas def. smetanja posjeda, nego moras uciti posjed, vrste posjeda, posjedovnu zastitu, tuzbe, rokove.... sve. Na legalisu su uglavnom sva pitanja koja se na ispitu vrte. Uzmi ih i lijepo uci po njima.

 

Nema tu lakseg nacina.

 

Ovo 4. uopce ne razumijem. Mislis, koja pitanja koja se vrte na legalisu ili privatno, ne trebas uciti jer te nece pitati. Ili moja :gatara: ima dva prsta prasine pa ne vidim odgovor na ovo pitanje ili sam sve krivo protumacila.

 

ZN - em nije prevelik em je lagan za ucenje pa ne vidim razloga zasto se to ne bi ucilio integralno. Osim toga, mislim da je za ponavljaca najmanje sto moze uciniti jest nauciti puno ako ne sve. Mislim pitanja, sto iz ZN uciti....??? Pa tko ce ti raditi statistiku najcescih pitanja svih ispitivaca. Uzmi zakon i nauci sve. Evo ti statistike.

 

Na kraju balade, ipak ces morati sam/sama. Nema lakseg nacina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija