DD83 objavljeno: 26. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2007. prije negdje 2 godine dobih kaznu zbog alkohola i ulozih zalbu i zvali me na sud-ponovih to sve tj dm iskazi sad mi jave zalba odbijena ...sta da dalje radim?postoji li neka druga mogučnost dodatne zalbe ili nesto tak da ode ovo u zastaru? hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. ajde malo pojasnite. dobili ste kaznu zbog alkohola...išlo je u redovnu proceduru, saslušanje pred sudom...i što je onda bilo? (jeste uložili žalbu na to rješenje, pa vam je žalba odbijena - razlog?) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DD83 odgovoreno: 27. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. žalba je odbijena zbog zakašnjenja.... pa sam je ponovno ulozio jer starno sma zaksnio iz ooravdanih raloga i sad mi je opet odbijena.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. Imali ste pravo u roku 3 mjeseca od isteka roka zatražiti povrat u prijašnje stanje, s tim da to uradite u roku 8 dana od otkalnjanja opravdanog razloga zbog kojeg ste propustili ulaganje žalbe. Taj zahtjev za povrat u prijašnje stanje je trebao sadržavati sve dokaze i plus žalbu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
JURKIE odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. prigovor se odbacuje, jer je okrivljeniku urucen 24 rujna, a ulozen je 4 listopada, Kovertu je od postara preuzeo moj stari, a posto mene nije bilo doma dva tjedna ja sam je dobio 3 listopada. Sad je u rjesenju navedeno da imam tri dana rok za zalbu. Na sto da se zalim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.