maramih objavljeno: 31. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 31. listopad 2007. imam hrvi i zvanje samostalnog policajca pa ako neko sa sigurnošću zna koji bi za to zvanje bio prevedeni vojni čin neka mi javi. unaprijed zahvalan! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Samostalni policajac je staro zvanje .Novo je policijski narednik ,a prevedeno u vojni ćin nadnarednik.Međutim kod odlaska u mirovinu ideš tri čina gore što ispada satnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Zar nije dva čina više? Nešto se promijenilo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Ovako.Ako sam ja bio pričuvni policajac a u mirovinu odlazim kao visi policijski narednik koliko je to ćinova gore? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Bez ljutnje, samo pitam? Ujedno te molim možeš onda meni pomoči, osobno zvanje viši policijski inspektor, koje bi to bilo vojno zvanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Koliko znam ti si u mirovini s činom satnika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Da, ali izgleda da nisam dobar iz matematike ili sam išao po nekom starom sistemu prevođenja u mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Kod tebe oćito puno toga ne štima.Možda da se obratiš mjerodavnima.Možda si i pukovnik tko to zna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Jesam, pukao sam odavno, samo to sada moram tražiti ispod neke ladice. Što kaže u obzir se uzima najpovoljnije zvanje radnog mjesta za vrijeme DR, a ne zadnje koje ste imali, normalno ako je to povoljnjije za vas. S time da za to znate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Vidim da se razumijete u zakone pa bi bilo lijepo s Vaše strane odgovoriti sa sigurnošću na pitanje koje je gospodin postavio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Da znam, onda ne bih bio satnik, a nažalost nemam više ni jedne tablice o policijskim zvanjima, te ne mogu usporediti. Znam da je ranije bilo dva čina gore, ali se izgleda nešto promijenilo, u međeuvremenu kako sam ja išao u mirovinu. No vidim da vi baratate pojmom o tri čina gore i decidirano navodite policijska zvanja, pa sam pomislio da vi imate rečenu tabelu, stoga sam Vas i zamolio za pomoč. Ovo što sam naveo, nekad davno sam našao u nekom Pravilniku, no nisam više siguran je li na snazi. Za mene nije ni bitno, ja sam bio samo običan vojnik, dok profesija policajca sasvim je nešto drugo i to se u Mup-u radilo automatizmom. Drage volje da mogu pomoči, ali ne mogu ni sam sebi. Stvarno izračun mi je, ali to je samo moje osobno mišljenje, čudan, a nemam ga ni ćime argumentirati da je tako ili ne. Možda netko ima bolju informaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Sad mi nešto nije jasno.Na početku posta kažete da ste satmik u sredini da ste običan vojnik.Što ste Vi u stvari? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. Odlazimo u širinu, a to nikamo ne vodi. Osjećam se kao obićan ratnik ili vojnik, a umirovljen sam s činom satnika. Sad jasnije. Dalje bi bilo samo chatanje, osim ako nema kakvog konkretnijeg odgovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. U pravu ste. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. vas dvojica chegevara ste zaboravili da status hrvi utječe na visinu čina. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. Ne, nismo, uzeto u obzir. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maramih odgovoreno: 3. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. ovako danas sam obaviješten da je iz mupa došlo rješenje o zvanju i da sam za zvanje samostalni policajac dobio zvanje viši policijski inspektor štoznači da sam po osnovi hrvi dobio 3 zvanja gore Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 3. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. to je satnik i ne dobiva se tri zvanja na hrvi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 3. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. I ja mislim da je tako.To bi značilo da u nedaj bože slučaju da nekome tko za sada ima privremenu invalidnost ta ista invalidnost iz bilo kojeg razloga biva ukinuta ostaje bez ćina što bi stvarno bilo van svake pameti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maramih odgovoreno: 3. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. u slučaju da je privremena invalidnost do 10 mjeseca a revizija u 11 mjesecu a rjesšenje se piše po isteku invalidnosti onda oni pišu zvanje kao da invalidnosti nema, u vezi tog imam obavijest iz odjela kadrovskih poslova u mupu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 3. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 3. studeni 2007. Moje konkretno pitanje glasi:da li u slučaju gubitka statusa HRVI-a gubiš i već dodjeljeni ćin? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. svaku promjenu u vezi sa mirovinskim primanjima osiguranik je dužan prijaviti mirovinskom bilo da se radi u njegovu ili protiv njegove koristi. dakle gubljenjem statusa hrvi ide novi obračun a tu se podrazumjeva i jedan čin dolje koji je izgubljen sa gubljenjem statusa rvi. ja za sada nisam čuo da je netko izgubio status hrvi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 4. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. Ja sam čuo ali samo čuo od našeg zajedničkog prijatelja iz Našica da je jedan momak izgubio status.Kao imao je sve i kontinuitet i privremeni status te da je na kraju na reviziji drugi puta dobio ispod 20%. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maramih odgovoreno: 4. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 4. studeni 2007. ovdje se ne radi o gubitku statusa već o diskontinuitetu od komisije o komisije. upitan je vremenski vakuum između datuma do kojeg je vrijedilo privremeno riješenje pa do datuma donošenja novog riješenja neovisno o statusu privremenosti ili trajnosti.molim odgovor!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.