Nikac objavljeno: 4. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2007. na parkiralištunapuhao 1.65!al nisam bio uključen u promet,nit namjeravao.samo čekao kolegu u upaljenom autu desetak minuta da isprati curu pa da on vozi kući...prošlo mjesec dana.drugi dan sam podigao vozačku.šta sad,čekat poštu od suda,kolko?žalit se pismeno,poštom?imam koje šanse da se izvučem?a znate kako to kad se nađes u krivo vrijeme na krivom mjestu...imam vozačku 4godine nijedan prekršaj.svaki dan na posao 30-tak km..hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. o tome da vam je vozačka potrebna, trebali ste razmišljati ranije. a sad vam samo preostaje (ne znam da li ste dobili nalog ili odmah ide u redovnu proceduru..), dati iskaz pred sudom. na odluku suda (odnosno rješenje) imate pravo žalbe... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. Nikac je napisao: bilo hladno pa da se ugrijem cekajuci kolegu da vozi kući.. Stvarno svinjarija. Vani cica zima, minus, a oni vama ne daju da se ugrijete. Svasta!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. Nikac, ne duplajte teme jer cemo ih brisemo. Procitajte pravila foruma. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikac odgovoreno: 5. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. trebao sam mislit prije ,da!al nisam bio uključen u promet,nit namjeravao.samo čekao kolegu desetak minuta da isprati curu pa da on vozi kući...prošlo mjesec dana.drugi dan sam podigao vozačku.šta sad,čekat poštu od suda,kolko?žalit se pismeno,poštom?imam koje šanse da se izvučem?a znate kako to kad se nađes u krivo vrijeme na krivom mjestu...imam vozačku 4godine nijedan prekršaj.svaki dan na posao 30-tak km..hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikac odgovoreno: 5. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. moze kakav odgovor'?hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 5. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. dobit ćete poziv od suda,. odazovite se, dajte svoju obranu i čekati rješenje od suda, na koje ćete imati pravo žalbe. na saslušanje napomenite da niste prekr. kažnjavani, to vam može biti olakotna okolnost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikac odgovoreno: 5. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.