spec objavljeno: 4. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 4. studeni 2007. Zna li netko hoće li nam isplatiti preostali dug od prevođenja, ili moramo čekati Izbore ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spec odgovoreno: 5. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. studeni 2007. Znači li ova tišina da nitko ne zna odgovor ili ...??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 6. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. predizborna šutnja ima tu negdje na forumu o toj temi pa malo kopaj... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 6. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2007. Nema dugo da je ta tema raspravljena pa možda zato svi šute. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Tko mi može objasniti zbog čega nemamo valjanu informaciju kad će biti isplata zaostataka za 2006 i dio 2007 dali imamo pravo na tu informaciju ili ne. Znam da u rješenju piše kad u proračunu bude srestava. :fulotemu: zozef je napisao: Nema dugo da je ta tema raspravljena pa možda zato svi šute. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. O kakovim je zaostacima riječ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. OdgovoriUredi objavu Potpredsjednica Kosor istaknula je kako, uz isplatu naknada za prevođenje prema novom Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za 2007. godinu koja je u tijeku, 5. listopada ove godine započinje i isplata za razdoblje 2005. godine, rekavši kako je rebalansom proračuna za ove namjene osigurano 290 milijuna kuna.Tko ovo može objasniti Citat: dsemovca je napisao: O kakovim je zaostacima riječ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Oprosti, ali stvarno mi ništa nije jasno. Znam za zaostatke po "pančićevom" zakonu, ali 2006 i 2007. to mi nešto promaklo u mom informiranju, Ako možeš pojasniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. Zagreb, 3. listopada 2007. Obavijest o isplati duga za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2005., prema Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji izvor fotografije: http://www.mobms.hr/ Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiHrvatski zavod za mirovinsko osiguranje obavještava korisnike invalidskih i obiteljskih mirovina da će 3. listopada 2007. početi isplata dijela duga za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2005., obračunatog prema Zakonu o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji («Narodne novine», broj 174/04.) za razdoblje od 1. siječnja 2005. do 30. ožujka 2007. Navedeni dug će se isplatiti korisnicima u Republici Hrvatskoj do 5. listopada 2007., a korisnicima u inozemstvu s mirovinom za rujan 2007. Dio duga za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2005. pripada korisnicima kojima je, prema Zakonu, kao povoljnija ponovno određena mirovina, a obračunat je od ponovno određenih mirovina za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2005., umanjenih za isplaćene mirovine i dodatak na mirovinu za isto razdoblje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. A to, zbunjivalo me ovo 2006. i 2007. god. a znam da već postoji post o tome, pa sam mislio nešto novo. Hvala, a niti mogu dati odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.