Jump to content

dvije ovrhe za isti dug


walter044

Preporučene objave

odvjetnički ured je u 2006. pokrenuo ovrhu za dugovanje domaćinstva iz 2003.godine.Sa žalbom na ovrhu sam zakasnio i sudac mi je odbio žalbu 14.prosinca 2006.god.Međutim isti odvjetnički ured podnosi ponovo ovršni prijedlog 12.01.2007. preko javnog bilježnika koji isti dan određuje ovrhu.I na to rješenje sam se žalio i Općinski sud mi je prihvatio žalbu u dijelu kojim se određuje ovrha, a u dijelu kojim je naloženo plaćanje se nastavlja kao po prigovoru protiv platnog naloga.I na to rješenje sam se žalio, ali odgovor od Županijskog suda još nisam dobio.

Napominjem da su oba slučaja isti neplaćeni računi, da je ovrhe pokrenuo isti odvjetnički ured, te da je obe odluke donio isti sudac.

Šta da napravim,ljudi pomoć, došli su popisati imovinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za prvu ovrhu se nisu ni pokušali naplatiti do jučer kad su se pojavili u stanu.Ovrhom je predviđena pljenidba stvari koje su potpisali.Druga ovrha je pod drugim brojem i potpuno novi postupak.Napominjem da je od rješenja sudca za prvu ovrhu (da mi žalbu ne prihvača zbog kašnjenja) donešenog 14.12.2006 (a kad sam primio nemam podatak) do podnošenja drugog ovršnog prijedloga prošlo manje od mjesec dana.

Da li da čekam rješenje Županijskog suda i kako mogu odgoditi izvršenje ovrhe?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija