Pravnica555 objavljeno: 7. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 7. studeni 2007. Molim pomoć hitnoo.!! Da li osoba koja ima visoku stručnu spremu npr.pravne struke može biti raspoređena na radno mjesto koje prema opisu poslova može obavljati osoba sa srednjom stručnom spremom i to u državnoj službi. Koje su mogućnosti nakon dobivanja rješenja o rasporedu na radno mjesto, odnosno kome se mogu žaliti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
aneri odgovoreno: 8. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 8. studeni 2007. da li se to odnosi na zapošljavanje prvi put ili već radite u državoj službi pa je ovo premještaj? zakon o državnim službenicima i namještenicima definira premještaj vrlo jasno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pravnica555 odgovoreno: 9. studeni 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Zaposlena sam u JLS kao vježbenik pravne struke.Sad se radi nova sistematizacija pa me zanima ako me mogu rasporediti na radno mjesto koje može obavaljati osoba sa srednjom stručnom spremom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.