Jump to content

Crna lista


LAZEMSEBE

Preporučene objave

prije dvije godine bio sam na crnoj listi u slavonskoj bancij er nisam imao redovnu placu itd.

no 20.9. 2005 sav svoj dug prema prijasnjoj banci sam vratio, dobio novi posao, bolja i redovna placa. otvorio sam racun u pbz-u dobio minus, kreditne itd. no prije mjesec dana sam htio podici kredit u svojoj maticnoj banci dao svoj jmbg kad ono ja sam jos uvijek na crnoj listi. posalju me iz pbz-a u slavonsku banku kod njih dobijem potvrdu da nemam nikakvog duga prema njima no pbz to ne priznajem. zovem HUB, HROK, HNB svi me bacaju od jedne institucije do druge i nakon 2 mjeseca nema nikakvih rezultata. sto mi je ciniti? molim vas pomozite!!!!!!! :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

iz osobnog iskustva:

moraš zatražiti potvrdu od banke kod koje si na crnoj listi da si platio dug i da nemaš nikakvih dugovanja prema njima.naravno ne moram te podsjećati da mora biti ovjeren od banke :majstor: I onda ideš sa tom potvrdom od banke do banke.. mom dečku je to upalilo u Istarskoj kreditnoj banci. i naravno moraš biti spreman da će ti uz to sve za kredit trebati jamac plus polica životnog osiguranja vinkulirana u korist banke. jer oni se žele osigurati za ne daj bože..... i na kraju krajeva zbog tvoje crne liste :klanja:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija