lilicaa objavljeno: 9. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 9. studeni 2007. Godine 2008 u 11mjesecu imati ću 30g radnog staža i 57g starosti.Mogu li u prijevremenu mirovinu? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zolja odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. Profensionalna nesposobnost iznos 1700kn,u rijesenju pise 45%od prosjeka place u RH nikako mi ne stima ili dobro ne razumim Molio bih objasnjenje Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 12. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 12. studeni 2007. zolja je napisao: Profensionalna nesposobnost iznos 1700kn,u rijesenju pise 45%od prosjeka place u RH nikako mi ne stima ili dobro ne razumim Hvala Taj iznos je u redu za profesionalnu nesposobnost (po shvaćanju HZMO-a). Za opću nesposobnost najniža braniteljska mirovina je oko 2.070,00 kn, odnosno 45% prosječne plaće u RH. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mateo77 odgovoreno: 13. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 13. studeni 2007. Sljedeće godine navršavam 59 g i 6 mjeseci,i tada cu imati 35g radnog staža.Imam li pravo i na starosnu mirovinu sa obzirom da uz to imam i vrijeme benificija kao branitelj i dragovoljac u trajanju od 5 g(90-95) tj pridodaje li se to u mirovinski staž? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.