Jump to content

jadni najmoprimci iliti postanari


mirpi

Preporučene objave

Bok svima,

opisat ću vam ukratko svoj problem. Dečko i ja unajmili smo stan za 200 eura. Najmodavka je dan prije useljena uzela tih 200 eura i mi smo uselili u stan dan poslije. Nismo potpisali ugovor o najmu jer je najmodavka rekla da nije potrebno (odnosno da ne želi). Drugi dan kad smo uselili sve stvari i krenuli spavati shvatili smo da je stan pun miševa. Obavijestili smo najmodavce putem telefona o novonastaloj situaciji, međutim oni su nam rekli da kupimo ljepilo za miševe i prekinuli razgovor. Zbog spomenute situacije odlučili smo slijedeći dan iseliti iz stana i obavijestiti najmodavce o tome. Nakon što smo ih obavijestiti da smo izašli iz stana i da bi bilo u redu da se nađemo da im vratimo ključeve, a oni nama barem dio novaca od onih 200 eura. najmodavci su nam u više navrata zaprijetili preko telefona raznoraznim nasilnim prijetnjama. Mi se sada zbog straha od njihovog luđaštva ne želimo s njima sastati, a i oni su u više navrata ponovili da novce nećemo vidjeti. Zadnja prijetnja je da će nas prijaviti policiji za krađu.

MOJA PITANJA SU: Što se može dogoditi ako nas oni prijave za krađu (posljednja prijetnja) koja se nije dogodila i da li ja imam kao najmoprimac ikakva prava s obzirom na to da nismo potpisali ugovor o najmu, a izgubila sam 200 eura za jednu noć u stanu i neprestano mi se prijeti?

Molim Vas za pomoć s obzirom na to da smo iselili iz tog stana i sada živimo s roditeljima zbog nemogućnosti fizičke, psihičke i financijske da tražimo drugi podstanarski stan, a "luđaci" nas maltretiraju i neprestano prijete.

Unaprijed hvala na pomoći. :-(

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija