esad objavljeno: 15. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2007. na koji način se traži akontacija mirovine nakon prvostupanjskog rješenja hzmo i da li se iplati tražiti akontaciju u smislu da bi takav zahtjev prema mirovinskom usporio realizaciju drgostupanjskog rješenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. pozdrav kolwga.ja sam akontaciju zatrazio telefonski od svog referenta,ali tek nakon sto je zagreb potvrdio.neznam jel moze prije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. Kada sam ja dobio privremeno rješenje teta na šalteru mi je pružila papir i penkalo i rekla da napišem nešto u stilu .Napiši nemam od čega živjeti ,imam ženu ,djecu itd.Sljedeći mjesec došla akontacija ,koja nije ni malo utjecala na donošenje konačnog rješenja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 16. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2007. Ako prvostupanjskim rješenjem nije određen konkretan dan početka isplate prava (npr.01.06.2007) već je tipa čeka se nešto (npr. prestanak bolovanja i radnog odnosa, pravomoćnost,...) tada tek ispunjavanju tog uvjeta možete podneskom zatražiti određivanje iznosa akontacije i njenu isplatu od tog datuma. Isti slučaj je i ako je određen datum početka isplate prava, ali s razlikom da to možete odmah zatražiti (prije donošenja rješenja usmeno ili pisano /ovisi od referenta/ , a nakon donošenja - primitka rješenja isključivo pisano). Sama činjenica kako se nekom isplaćuje akontacija nema utjecaja na postupanje i odlučivanje u drugom stupnju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.