zelky objavljeno: 15. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 15. studeni 2007. Pozdrav svima, zelio bih odjaviti HRT-ovu pristojbu, dali netko zna kako ide zakonski ta procedura i dali postoji ovlastenje zaposlenika HRT-a da ulazi u moj stan, kontrolira TV prijamnik i zablombira ga. Naime radi se o tome, da ne gledam HRT, niti se spajam na zemaljsku televiziju kako koristim spajanje direktno na satelit preko racunala. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 15. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2007. ja ne znam kako, ali menu u zivotu nije dosla pristojba za hrt... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eliopisak odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. U Osijeku rade samo utorkom i petkom od 9-11. Netrude se puno primati ljude kad se žele odjaviti. U petak idem tamo pa ću napisati kakva je procedura. Možda netko ima sad odgovor na ovo pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivo454 odgovoreno: 21. rujan 2012. Dijeli odgovoreno: 21. rujan 2012. Evo jedno pitanje, zatečenoj osobi u stanu je naplaćena kazna na neprijavljeni TV, ta osoba nije ni vlasnik stana, ni TV-a. Da li je zakonski naplatiti kaznu zatečenoj osobi i na uplatnici navesti ime zatečene osobe, napominjem da je naplata iznuđena pod prijetnjom kazne od 2000 tisuće kuna i da li je osoba obavezna platiti bilo kakvu kaznu na licu mjesta? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.