Jump to content

krediti


dezire

Preporučene objave

pazdrav braniteljima.pogotovo onima koji su na putu u mirovinu pa ju željno očekuju kao i ja,a imaju kredit koji otplaćuju.a momentalno prije nego kaj sjedne mirovina nemaju nikakva primanja.naime banka u kojoj sam ja je RBA.i gospoda u banci mogu mi odobriti moratori od 6 mjeseci.ALI.moram platiti 1% odma od iznosa kredita,novi ugovor da se slažem da mi kamata bude naravno veča i sa time i otplata i platiti naravno taj ugovor kod javnog bilježnika.SUPER.naravno da sam rekao i razlog zašto idem u mirovinu. pitao i neke prijatelje za drugu banku i druga banka to bez frke odobrava jednom u pet godina navodno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolega u mirovini sam od 20.06 2007 imao sam isti problem sa kreditom u erste banci... samo razlika je u tome imao sam depozit u bond fondu i zamolio sam preko telefona kreditni odjel da mi naplate rate kredita iz tog depozita što su oni i napravili poslje 91 dan kako nisam plaćao rate i povukli su novca samo toliko koliko su iznosile te tri rate i rekli su mi da ako dobijem mirovinu prije isteka iduća tri mjeseca ili budem u mogućnosti platiti kešom da javim u kreditni odjel kako ću dalje plaćati kredit. tako da su mi izišli u susret bez dodatnih troškova samo sam platio kamatu na te tri rate što sam kasnio sa uplatom . a morao sam ćekati da prođu tri mjeseca ništa puno 200kn.mirovinu još ćekam tek sam dobio akontaciju 05.10.2007 u iznosu 1.645kn. tako da mi je to još uvjek nedovoljno za ratu kredita a u banci su mi rekli nema problema moram od nećega živjeti...toliko pozdrav iz ŽUPANJE

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam opet imaoružno iskustvo sa privednom bankom u kojoj imam stambeni kredit. dakle u onom praznom prostoru kad nisam imao ni plaću ni mirovinu odmah nakon neplaćene rate kredita nazvala me je djelatnica privredne banke koja je zahtjevala da platim ratu i ne slušajući me kad sam joj objašnjavao da ću platiti čim dobijem mirovinu. imala je takav ton razgovora kao da sam njoj osobno dužan. posudio sam novce i uplatio tu ratu kredita ali je ipak poslala opomene jamcima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija