poki objavljeno: 20. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2007. Zanimaju me vaša osobna iskustva u putovanju od prvostupanjskog do konačnog rješenja HRVI. Naime ja imam trajni status HRVI 20% i sada sam slao dokumentaciju za pogoršanje, dođem na komisiju i prvostupanjska u Osijeku da 40% trajno, sada me zanima kako se drugostupanjska komisija ponaša, da li prihvaća, smanjuje ili diže % prvostupanjske, kakva su vaša iskustva ??? poki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 20. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2007. zavisi kolega.,od dlp-a,ima ih vise,ja naletio na g.... i nista mi nisu priznali.mozda da se zalis ako nista brze dodjes na red.sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 21. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 21. studeni 2007. Po usmenim informacijama iz relativno malog kruga ljudi: zavisi od utemeljenosti, npr. pogoršanje izazvano bolešću teško gotovo nikako, pogoršanje bolest i/ili rana-ozljeda kako tako.Dugo se čeka (pet i više mjeseci). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.