Miho objavljeno: 23. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 23. studeni 2007. Na prvostepenom sam kaznjen za uvredu iako mi nije pruzena sansa da se saslusaju moji svjedoci. Moji svjedoci nisu uopce saslusani na ponovljenom rocistu jer im je poziv urucen za vrijeme god. odmora pa ga nisu mogli primiti. Moja zamolnica da se odgodi rociste i saslusaju svjedoci je odbijena. Odvjenik je napisao zalbu visem sudu. Moje pitanje je: da li je uobicajeno da uz zalbu prilozim izjave mojih svjedoka da je inkrimirana recenica pogresno protumacena? Da li pisani iskazi (svjedoci su iz inozemstva i putni troskovi su znatni) imaju tezinu u eventualnom ponovljenom postupku?i Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 24. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2007. Ako se postupak ponovi svi se ispitivaju ponovno. To sto vam nisu pozvani svjedoci moze, a i ne mora biti okolnosti zbog koje ce se ukinuti presuda. Izjave svjedoka mogu se priloziti (kao uostalom i sve ostalo), ali ne moraju biti od vaznosti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.