Jump to content

ptsp ?? kako dalje


njurinov

Preporučene objave

ovim putem Vas molim da mi odgovorite na par pitanja. U ovome sam novi i ne znam što dalje.

Branitelj sam od polovine 92. kao ročnik 1. generacije odmah u istoj postrojbi nastavio kao pričuva do 30.06.1996. bez ijednog dana prekida, od 01.07.1996. DVO dočasnik do danas. što znaći da ukupno imam radnog staža 11g 5 mj. što je malo za 6a, na lječničkom (IPM Split) sam dobi 1 (nesposoban) zbog dvije laparoskopske operacije koljena. sve to je posljedica prometne nezgode na izvršenju zadaće u DR sa službenim vozilom.

Već od 95 sam privatno išao psihijatru, da bi mi 98 dijagnoza bila (ona bivša 300) sadašnja F43 i F33

To nisam prijavio svom izabranom liječniku jer sam se bojao ostati bez posla. E kako sad, preustroj pomicanje, premještaji, Već sam daleko od kuće a hoće me poslati još dalje, A MENI PUNA KAPA, pa Vas iskreno pitam MOGU LI IŠTA IZVUĆI pa otići kući barem sa 2500 kn ????

E sad se pitam :-o:-o

 

 

Hvala

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvo se odluči na dugotrajno bolovanje dakle bez vračanja na posao dok te ne pošalju nakon 6 mjeseci na procjenu. bolovanje obavezno otvori na psihičko oboljenje ( zbog mogučnosti ostvarivanja 100% plaće. počni liječenje iz psihe i posljedica ozljeda u prometnoj jer se i to računa kao povreda u ratnim okolnostima. sakupi svu dokumentaciju o bolestima i povredama nastalim u ratu i predaj zahtjev za hrvi. izjasni se kod svog doktora da želiš ići u mirovinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija