Jump to content

Korištenje tuđeg dvorišta


Muticro

Preporučene objave

Prije više od 20 godina moj je stric u dvorište, koje je tada bilo vlasništvo njegove majke (moje bake), dovezao i posložio ispod nadstrešnice cca 1000 kom polovnih crijepova. Nakon smrti bake, dvorište je nasljedio moj otac, a nakon njegove smrti ja (već 4 godine).

U više navrata, tokom tih 20 godina, zahtijevali smo, moj otac i ja, da stric makne te crijepove i da ih odveze u svoje dvorište, naime njegova kuća se nalazi iza naše, međutim do danas to se nije desilo. Izvlačio se da nema vremena.

Budući sam uvidjela da stric nema namjeru maknuti te crijepove, a u međuvremenu je prije 8 mjeseci i umro, odlučila sam ih prodati. Počela sam ih čistiti i preslagati, jer su bili svi puni prašine i paučine od stajanja tolikih godina.

Kad je njegov sin, moj rođak, vidio da sam ja počela čistiti te crijepove, rekao mi je da će ih doći uzeti. Dok je mislio da su crijepovi smeće nije htio ni ćuti za njih, a sada kad misli da nešto vrijede želi ih uzeti. A ja iz inata sada ih ne želim dati.

Koja su moja prava? Hvala na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija