Gogy objavljeno: 28. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 28. studeni 2007. Platila sam geodetu da premjeri moje zemljište. Nije mi ništa posebno pokazao, već sam potpisala nešto što mi je poturio na brzinu. Platila sam - nije mi dao račun, i otišao. U katastru sam inzistirala da mi pokažu parcelacijski elaborat gdje su izračuni kvadrature netočni - naravno na moju štetu. Da li je dužan doći ponovno i ispraviti greške. Srećom, još nije provedeno u gruntovnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. Dopuna: nekidan sam zamolila tog istog geodeta da dodje i da ispravi greške koje mi je počinio. Odbio je da nema vremena, da ne može, i da je bolestan. I na kraju, da i neće te da ga mogu tužiti, kako on kaže i u Bruxelles.. Njegov parcelacijski elaborat je proveden u katastru i ne znam da li se sada to može ikako ispraviti? Ima tu još grešaka, ali ne mogu vam to toliko do u detalje objašnjavati. Išla je na ruku mojim susjedima, jer u prijatelji, a meni je umanjila teren za oko 100 m2 i više. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.