jurica10 objavljeno: 29. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 29. studeni 2007. Lijepo molim za savjet; zaposlen sam u državnoj službi tj. zdravstvenoj ustanovi (bolnici), kao inžinjer (viša stručna sprema) nezdravstvene struke. Nedavno sam stekao diplomu visoke stručne spreme, na Sveučilištu u Zagrebu. Da li je ustanova u kojoj sam zaposlen dužna priznati moju diplomu i prema njoj mi odrediti veći koeficijent plaće i ostala prava? Hvala ! Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 29. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2007. Nije to dužna učiniti. Imaš ugovor o radu koji se odnosi na određeno radno mjesto za koju je predviđena kvalifikacija koju si pretpostavljam zadovoljio, no nije na odmet obavijestiti poslodavca o novostečenom statusu te ga zamoliti za nešto. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.