Jump to content

stečaj-prijava potraživanja


patnica

Preporučene objave

nakon što je doneseno rješenje o ovrsi, te poslano prav.i ovršno banci, jučer sam saznala da je nad firmom otvoren stečajni postupak. U sud. registru piše da se pozivaju stečajni vjerovnici da prijave stečajnom upravitelju prijave svoje tražbine i plate pristojbu(dokaz o plaćenoj pristojbi). Ne piše kolika je pristojba, kome i kako platiti niti kako se javiti stečajnom upravitelju (nema adrese). Pošto vidim broj postupka na sudu "St-...", da li se možemo prijaviti kao vjerovnici na taj broj, odnosno prijaviti potraživanje podneskom sudu? onda opet ne znam kako platiti pristojbu, a taj sud se nalazi u drugoj županiji!!!! :-?:-?:-?:-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poziv vjerovnicima mora se objaviti u NN od kada teče rok za prijavu tražbina. U pravilu tu se objavljuje ime i adresa stečajnog upravitelja.Tražbinu možete prijaviti Trgovačkom sudu sjedišta stečajnog dužnika uz poziv na broj pod kojim se stečaj vodi. Naokon što sud zaprimi vašu prijavu pismeno će vas pozvati na uplatu pristojbe. Ako pristojbu ne platite u određenom roku neće vam se razmatrati prijava tražbine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija