atlantic objavljeno: 30. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 30. studeni 2007. Da li je dozvoljeno policajcima da zaustavljaju vozila na autobusnoj stanici koju pritom istu blokiraju za normalno i sigurno zaustavljanje autobusa te ukrcaj i iskrcaj putnika. Tvrde da vrše kontrolu sigurnosti na cestama a tim istim činom i ugrožavaju tu istu sigurnost a da toga nisu ni svijesni jer zauzmu cijelu autobusnu stanicu . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dmati44 odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. A što očekuješ od drumskih razbojnika, da se pridržavaju pravilnika ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
samsung odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. A što ti misliš da li su ti kako ih ti nazivaš razbojnici samovoljno stali ili im je tko iznad njih naredio.Stari moj u policiji kažu veži konja gdje gazda kaže ako nećeš tako uzmi papire i ajd kuć. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. zašto ne odeš u pol. postaju i ne kažeš im svoje mišljenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dmati44 odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Ma da ne steknete krivi dojam, ne mislim da su svi prometni policajci drumski razbojnici, ali da ih ima... Ali to bi oni trebali riješiti između sebe, kao i invalidi-lažni invalidi... Al treba imat muda i bacit kamen prvi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Eto ja mislim, ali ne tvrdim da si ti drumski razbojnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.