Yaris objavljeno: 3. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 3. prosinac 2007. da ne duljim, bio parkiran na odmorištu i došla policija i dali mi alkotest koji je bio pozitivan 0,86.da li sam počinio prekršaj. to je bilo u noći oko 22,00 i bio sam jedini na odmorištu i ophodnji vjerojatno bio sumnjiv. u vožnji nisam bio jedan sat jer sam bio na odmorištu.pomoć molim. da li to oni smiju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 3. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. btw. napisali u zapisniku da sam upravljao vozilom, a ja bio parkiran već jedan sat. odbio sam potpisati zapisnik. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
liza odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. Možeš izjaviti prigovor, ali je upitno koliko će te to izvući, s obzirom da se postavlja niz pitanja: jesi li na odmorištu, pa pametno odlučio tu spavati do sutra dok se ne otrijezniš ili si ti došao do odmorišta u balunu. Onda si ipak upravljao vozilom do tu. U svakom slučaju možeš izjaviti prigovor, možda se nadati i kakvoj zastari, ali najvažnije od svega je izvući pouku iz ovoga i ne sjedati u balunu za volan. Jer sve je moglo sasvim drugačije završiti. Svako dobro Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scampy odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. obavezno uloži prigovor i žali se na krivo utvrđeno činjenično stanje. istina je da si bio odmoran, stao i popio pivce, 2, i odlučio malo odrijemati dok ne budeš sposoban voziti dalje.traži suočenje s policajcima, i dakako slijedeći put pametno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 3. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 3. prosinac 2007. liza ,pa ovo nije portal o davanju moralnih savjeta koje izvlačite stavljanjem svojih misli u tuđe uši.Činjenićno stanje je kolega iznio,neutemeljenom kritikom nećete nikome pomoči. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Yaris odgovoreno: 5. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. sigurno da nije ok. piti no da li može policajac alkotestirati vozača koji sjedi u autu, odmara, nije kanio nastaviti put do jutra i nakalemiti mu u zapisnik da je upravljao vozilom.naravno, odbio sam potpisati zapisnik.pa to je kao da te alkotestira u vlastitom dvorištu thanks svima na podršci pa za kaj onda služi odmorište ???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.