Voyager74656 objavljeno: 5. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2007. Znam da 80%-tni invalidi imaju pravo na besplatan parking, autoceste i tako dalje i znam da imaju popuste razne na ne znam ni ja šta. E sad. Pitanje je sljedeće. Dali osoba 80% invalidna koja je u mirovini od jedva 1000 kuna ima pravo na popust na tehniku kao što je kompjuter, laptop ili nešto slično. Naravno, pitam zbog toga jer je i ciljano na tehniku za njezinog sina jer si ne može sam priuštiti to a s obzirom da je podstanar nema nikakvo računalo koje mu je potrebno za školovanje i slično. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Voyager74656 odgovoreno: 11. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Zna li itko o čemu se ovjdje radi i šta se može konkretno napraviti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.