Jump to content

uhvacena u krađi u austriji!!


legalis1132

Preporučene objave

uhvacena sam u kradi u austriji; vrijednost robe oko 50€, policija je uzela podatke-ime, prezime, adresu... platila sam nekakvu "odstetu" (90€) u ducanu u kojem sam krala i pustili su me. sto ce sad bit? covjek koji me uhvatio je spominjao nekakvu zabranu ulaza u EU..

jel zna itko proceduru kod ovakvih stvari-sto ce biti dalje?

 

procitala sam na ovom forumu da su nekim curama kuci poslali poziv na sud,al se one nisu odazvale- tema: smijem li uci u austriju?

 

help!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma ne sekiraj se cijela stvar je gotova i neće biti nikakvih sankcija, to o zabrani ulaska u EU te samo trgovac malo plašio, pošto nije bilo policije nema tko da ti odredi takvu zabranu inaće u većini zemalja EU pa tako i kod nas po važećem zakonu o strancima a još više po novom zakonu zabranu ulasku u zemlju određuju policija, za 50 E eura nitko neće voditi sudski postupak to se ne isplati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali bila je policija i uzeli su mi podatke, al nisu nista osim toga pricali sa mnom, a posto ja ne znam njemacki nisam skuzila sto su pricali s trgovcem. a tu i tamo mi je nesto prevodio ovaj covjek koji me uhvatio,on je pricao hrv, i on je spomenuo tu zabranu i prije nego je dosla policija.

 

znaci, ako mi ne posalju nikakav poziv za sud ne znam mogu li uc u austriju dok ne probam....? a ako posalju i ne odazovem se na primjer, il se on negdje putem "izgubi"- onda, kako sam cula, bi me mogli i uhitit..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija