Jump to content

Suglasnost stanara


mimin

Preporučene objave

Potrebno je kupiti novi otirač ispred ulaza zgrade i zakrpati jednu rupu koja se nalazi ispod prozora jednog od stanara da nebi netko slomija nogu.Međutim jedan stanar se stime ne slaže jer ga nije briga a i nema nikoga.Moramo li mi trpiti njegov nemar i možemo li mi to raditi bez njegovog pristanka?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to uređuje netko tko se brine o toj nekretnini, npr gradsko stambeno komunalno ili neka druga firma kojoj se placa pricuva. o financijama iz pricuve se brine predstavnik stanara. on moze (ako ima pecat) raspolagati s tim novcima i bez vecinske suglasnosti ako su to manje svote (u ovom slucaju mislim da to nije preko 1000 kn, znaci zatrpavanje rupe i tepih) i to sve ulazi u ajmo reci odrzavanje zgrade.znaci nije nuzno dobiti potpise za takve sitnice. jer kud bi dosli predstavnici stanara npr nebodera da idu skupljati potpise svih stanara da se promjeni zarulja???? znaci postoje neki popravci koje predstavnik sam obavi i bez znanja ili suglasnosti ostalih stanara.naravno cuvajte racun da se mozete kasnije opravdati

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija