Jump to content

posao


anonimno

Preporučene objave

Već neko vrijeme listam ovaj forum i vidim da vas ima sa svih djelova Hrvatske pa zato molim pomoć u vezi s jednim poslom. Na netu sam pronašla jedan mali poslic onako honorarno, pa me zanima dali netko nešto zna o njemu. To je posao "tajne kupovine u trgovinama". Ne znam dali da ga uzmem ili ne. Dali možda netko nešto zna o njemu. Šta se u tome radi, dali se plaća,i koliko odprilike. Da ne nasjednem i izgubim i ono malo ušteđevine što imam.

UNAPRIJED HVALA! :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E, o istoj stvari sam i ja razmišljala, sigurno misliš na istu tvrtku...ti si se već prijavila? Ja sam za sada odlučila da neću, ali vidjeh tvoj post, pa reko da podijelim svoja razmišljanja...Gledam ja tu prijavu na internetu, pa mi se baš ne sviđaju pitanja o bračnom statusu i sl. A označeno je da moraš odgovoriti, u protivnom se prijava valjda niti ne može poslati. Ustvari, sve zvuči lijepo i krasno...No, nije to ono što mene muči, nego nešto drugo...proučavam taj postupak izbora kandidata i piše da oni koji njima budu interesantni moraju obaviti testnu procjenu, tj. to je pretpostavljam odlazak u "probnu kupovinu". Inače, ako sam dobro shvatila, plaća i nije uvijek u novcu, nego nekad i u proizvodima, a nekad i ti sama moraš svoj novac potrošiti, a kasnije ti ga refundiraju (???!!!, a i otkud ja nezaposlena da kupujem za svoju lovu, pa ispada ako nemaš ne možeš to ni raditi). Zato bi htjela čuti nekoga tko je to radio ili radi, jer da se ne bi dogodilo kao što sam čitala na jednom drugom forumu o jednom drugom poslu i drugoj tvrtki, ali koja kandidatima da "probne" zadatke, oni ih obave, potroše neku lovu, a onda posao ne dobiju..naravno, ni lovu natrag. Dakle, ima li konkretnih iskustava? Jer ako je sve OK da se ubacimo...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A-ha...možda ipak ne govorimo o istome? A koliko je meni poznato, ova tvrtka o kojoj ja govorim je jedina u Hrvatskoj koja je registrirana za takvu vrstu posla, pa ne znam što bi drugo bilo...a na njezinoj net-stranici postoji obrazac koji se popunjava, nije zamolba nego popunjavaš po shemi. Hmmmm...mislim da nećemo puno doznati. Nekako ispada da moraš sama odlučiti da li ti je to vrijedno ili ne. :xwave:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

mogu vam reći da je posao ok-sve je legalno i sklapa se Ugovor o djelu (koliko rada-toliko para)ali nije baš da ima previše posla. Za ono što ima-plaćeno je ok pošto se tu radi o poslovima koje se mogu obavljati i uz redovan posao i nikako nije zamjena za pravi posao(ne možeš od toga živjeti već samo imati malo dodatnih prihoda). Ali sad imaju dosta tajnih kupaca i trebaju im samo za neke gradova. Posao je kad se uhodaš dosta lagan i nije ništa što inače ne radiš za besplatno (praviš se da kupuješ). Nema tu prevelike misterije-moraju imati testne procjene pošto im se prošle godine javilo oko 1000 kandidata a samo je oko 100-ak primljeno i to na temelju testne procjene.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija