N_R_G objavljeno: 12. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 12. prosinac 2007. Apsolutna zastara je kolko znam 2 godine. Sudenja ili cak i poziva za ovaj konkretan slucaj se ne sjecam,ali u rjesenju pise da sam kriv za voznju neregistriranog mopeda u ljeto 2004-e godine. Ne znam koja je sad procedura,zalim se Visokom preskrasjnom sudu i trazim obustavu jer je zastara nastupila ili nesto drugo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gala odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Obavezno podnesite žalbu. Možete se pozivati na zastaru, ali ni ne morate. Viskoi prekršajni po službenoj dužnosti pazi na zastaru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
N_R_G odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Zahvaljujem na brzom odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kadija_ odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Vrlo jednostavno,s obzirom da sud ne pazi na zastaru ex officio (ili ti po sluzbenoj duznosti) zato si dobio pismen,napisi prigovor zastare i posalji postom preporuceno,i nemas nikakvnih problema! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
N_R_G odgovoreno: 12. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Sad tek vidim da je ovo u biti prersajni nalog izadn od moje PU. Dakle,zalim li se sad lokalnom Prekrsajnom sudu ili opet moram zalbu nasloviti na Visoki prekrasjni sud? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.