decoc objavljeno: 13. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 13. prosinac 2007. molim spasite me, treba mi žalba, prigovor ili što već, prošao sam kroz crveno, "prvi" put mi je to. HVALA ljudi!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Podloga odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. A možda ti je moglo biti i zadnji put Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Podloga je napisao: A možda ti je moglo biti i zadnji put Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Idi na sud i ako ti je prvi put sudac možda bude blag iz osobnog iskustva umjesto 1000 kn kazne ,3 boda i 6 mjeseci bez dozvole,dobio sam 600 kn kazne+150 kn policijskog pisanja ,2 boda i dozvola 3 mjeseca uvjet na godinu dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 14. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 14. prosinac 2007. Za crveno nisi mogao dobiti prvu takvu kaznu jer je kazna 1000 kuna,2 boda i 2 mjeseca min. bez vozačke. A uvjetnu kaznu za zabranu možeš tražiti za sve prekršaje osim alkohola Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.