prki objavljeno: 18. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2007. koliko sudac ima pravo drzati vozačku dozvolu ako presuda jos nije donesena Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 18. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. A kako to da ti sudac drži vozačku Malo pojasni... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prki odgovoreno: 18. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. presuda jos nije donesena ako dokazu da sam kriv i ja se žalim jeli mi moraju vratit vozacku do rijesenja presude sa vrhovnog suda ili je mogu drzati dok ne dođe rijesenje..... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 18. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. vozačka ostaje cijelo vrijeme kod tebe i važeča je sve dok se pravomočnom odlukom ne riješi drugačije,dakle tijekom cijelog postupka slobodno se vozite(pametno naravno). I kad se donese pravomočno rješenje ne oduzima se vozačka neko se stavi u nju žig i napiše da je nevažeča do tog i tog datuma.pozdrav;-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prki odgovoreno: 19. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. u mom slucaju je drugacije meni je uzelo dozvolu se do pravomocnosti rijesenja. i sad ako se ja budem zalija ko zna kad ce mi je vratit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. a za šta te terete da ti je sudac uzeo vozačku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
prki odgovoreno: 20. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 20. prosinac 2007. pa za bizanje i alkohol i onda jel on ima to pravo da uzme vozacku bez pravo valjne presude. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.