Jump to content

prometna - dogovor i mirenje nije uspjelo, što sad?


moses

Preporučene objave

Malo dulji post:

Prije tri (!) mjeseca imao sam prometnu, sa skutera me oborila žena u autu. Njena je krivnja, polukružno se okretala bez žmigavca, bez provjere, tamo gdje se ne smije.

Htio sam smjesta zvati policiju, ali je inzistirala na tome da sami riješimo problem i glupan naivni, pristao sam. Zajedno smo otišli kod mehaničara, koji je trebao pregledati moj prilično rasturen skuter, utvrditi kvarove i popraviti ga o njenom trošku. Čak mu je dala dio novca unaprijed po njegovoj procjeni troškova.

Njenom autu ništa osim par ogrebotina i manje udubljenje.

Nakon par dana mehaničar me zove da se motor ne može popraviti, bijesan uzimam motor od njega i odlazim drugom, poznatom, koji utvrdi da ga može popraviti. Procjena troškova je ista, kao i kod prvog mehaničara.

Ona uzima kaparu od prvog mehaničara i tvrdi da će doći do mene i platiti popravak kod drugog mehaničara. I najednom počne izmotavati. Nakon tri mjeseci telefonskog naganjanja, prijetnji, natezanja, skužio sam da me preveslala i da neću vidjeti lovu.

Postoji li ikakav način da ju svejedno prijavim policiji ili bar njenom osiguranju?

Moj motor je još uvijek skršen, s tragovima boje njenog auta, njen auto je još uvijek oguljen. Imam njen broj reg. tablice, ime i prezime. Vjerojatno bih mogao naći i svjedoke, jer to se dogodilo pred autobusnim stajalištem prepunim ljudi, u mom kvartu, čak mi je nekoliko ljudi dojurilo upomoć misleći da sam nastradao.

 

Dakle, imam li ikakve druge mogućnosti osim da odem tamo i bacim joj kamen u šajbu ili izbušim sve 4 gume??????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija