MAMBA objavljeno: 25. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 25. prosinac 2007. Pozdrav svima! Pratim preko interneta papire u mirovinskom pa me zanima ako tko ima iskustva da mi malo pojasni. Papiri su mi sa 21.12. PRIMOPREDAJA SPISA U RAD RAJKOVIĆ IVANA LIKVIDATOR TVRTKOVA 5 SOBA 112/I pa me zanima za koliko dana bi mogao dobiti riješenje o mirovin i dali ču u prvom mjesecu dobiti normalno mirovinu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 25. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 25. prosinac 2007. to znači da ti je rješenje već napisano i da ti dotična trenutno obračunava eventualne zaostatke mirovine.Rješenje ćeš dobiti za nekoliko dana a isplatu bi mogao dobiti u siječnju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 26. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. možeš mi reći koliko dugo tije bio predmet na kompletiranju u trpšimirovojj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MAMBA odgovoreno: 26. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. E sad neznam točno koliko dugo ali ako ti može pomoći, riješenje o privremenoj mirovini sam dobio sa 18.01.2007 u tvrekovoj bio 19. 03. 2007. Onda je do 9 mjeseca odprilike bio u nekom ROKU nemam pojma šta je to, da bi u 9 mjesecu sve polako krenulo i sad sam tu gdje jesam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 26. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. Rok ti je bio dok se spis nije vratio sa povjerenstva MOBMS Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 26. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. Prijateljev predmet je nakon njegove žalbe na prvostupanjsko rješenje o prevođenju otišlo u centralnu službu te je ona odbila žalbu.Obrazloženje je bilo da nema novih činjenica.Međutim istovremeno prijatelj je uspio da u mirovinsko stigne ispravna potvrda,koja mjenja parametre izračuna ali prekasno nekoliko dana .Što se može učiniti ,mislim na mirovinsko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 26. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. Obnova postupka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 26. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 26. prosinac 2007. Da to je referentica i obećala po povratku spisa iz Zgb u Sk samo me još zanima treba li još što poduzeti ,mislm zahtjev ili slično da ne ostane na obećnju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MAMBA odgovoreno: 28. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. a šta je sad ovo 27.12.2007. PRIMOPREDAJA SPISA U RAD nakon likvidature Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 28. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. to i meni piše 27.12.2007 primopredaja spisa sa rad odjel ureckog poslovanja e sat ti znaj šta to je Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 28. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 28. prosinac 2007. Zg razjasni stvar ti si blizu jasala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. ovisi,ako netko od vas ima privremeno rješenje tada je spis bio u likvidaturi radi obračuna po tom privremenom rješenju a sad ide dalje u prikupljanje podataka za konačno rješenje.Ako piše da ide u rad uredskom poslovanju-uredsko poslovanje je naša služba koja raspoređuje spise, tako da će ga poslati sad dalje gdje već treba ići-ili u arhivu ako je spis riješen i završen ili dalje.MAMBA ako hoćeš pošalji na pm osobni brojili broj spisa pa ti pogledam sutra u čemu je točno stvar kod tebe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
krco1 odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. evo ti prijatelju osbni broj molim te pa vidi 03366731325 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. može Krco,evo sutra pogledam pa ti javim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grom odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. Nacrt riješenja - svi postavljaju pitanja oko riješenja,ali do sada nije bilo ovakvo ,pa ZG ako može pojašnjenje i usput koliko još do nekakve love? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. nacrt rješenja je ono šta piše referent-rješenje koje kasnije ide u prijepis gdje se prepisuje i otprema stranci. A sad će bit povećanje mirovine 1.1.08 al tek negdje u 3. mjesecu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grom odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. Znači baš i nema šanse da dobijem koju kunu u 1.mj.??A ovo povećanje što bude od 1.1 ,onda će mo valjda dobiti zaostatke u 3.mj .Koliko otprilike ide to povećanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. da,zaostaci od 1.1.08.ne ide puno-to ti je kao neko usklađivanje mirovina sa troškovima života 2 % otprilike Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Grom odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Ma koliko ja vidim da mi i nismo toliko lakomi ,kakvima nas se želi prikazat.Dovoljno je da vidimo da se nešto dešava ,pa šta je je.Nego od tog nacrta pa do love ,koliko otprilike.Doduše natežem se od 97. pa sad više ništa nije dugo ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. kratko,par dana( do službe isplate)a lova oko 10-og u mjesecu ako si uspio ući u obračun za sljedeći mjesec(redovna mirovina) a zaostaci tokom mjeseca Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.